tankar

det är underligt hur fort humöret kan förändras på grund av en och samma person. från ett leende och skratt till besvikelse och en jobbig magkänsla.
 
 
 

Obeslutsamhet, jag vet.

Dagarnas tankar cirkulerar mest kring gymnasievalet, jag tror jag vet vad jag ska välja men vågar inte lita på mig själv, för risken finns att jag ändrar mig imorgon eller om en vecka. Önskar någon kunde bara välja åt mig.
 
fotografi: jag

Ett vinterlandskap

Vaknar upp till ett vinterland utan dess like, -18°C, snö överallt och vacker frost på träden. Efter en tidig fotbollsträning på en lördagsförmiddag går jag och min vän ut på en fotopromenad i det vackra vinterlandskapet. Några kalla timmar senare, bortdomnade fotofingrar och en kamera fylld med bilder beger vi oss hemåt. Där en varm kopp choklad väntar och en kväll med plugg.

I mitt fönster

 

Mina egnasydda vimplar och min jordglob som jag fick i julklapp fick äran att placeras i mitt fönster, tyckte de gav en mysig känsla.
 

Afternoon Tea Party

Igår bjöd jag in mina vänner på Afternoon Tea Party. Bakat hade jag gjort hela fredag eftermiddag och lördag förmiddag. Jag bjöd på drömmar, kolakakor, minicupcakes, ananas, melon, scones med philadelphiaost och marmelad.  Jag bad dem ha på sig något som var passande till temat, och alla var så fina! Vi drack litervis med té, åt alldeles för mycket kakor, spelade rita&gissa och pratade massivs. Tack för en jättefin eftermidddag!
 
Bilderna här över har jag lånat från min vän Beatrice blogg
 

Får det lov att vara en kopp té?

Tumblr_mgbdpmrl3r1qgmmt1o1_500_large
Har överlevt första skoldagen efter lovet och sitter just nu och planerar för att bjuda in mina vänner i helgen på Afternoon Tea Party, åhh vad det ska bli kul! 
Bildkälla: weheartit.com

Om sista jullovsdagen.

Jag gör en frukost bestående av pappas hembakta baguetter, färsk ananas och en kopp polkagrin-té som jag sedan äter framför den gamla julkalenderfavoriten Dieselråttor och Sjömansmöss. Efter det går jag en promenad och tränar styrka inomhus. Jag njuter och läser en bra bok och samma låt på spotify går om och om igen.

A drop in the ocean

Två bilder som fotades på nyårsaftons förmiddag.

Lägger 2012 bakom mig och tar nya tag

Lyckades bara ta kort på förrätten som var cupcakes m. västerbottenost toppad m.cremefraiche-röra, löjrom, dill och rödlök. Åh så gott!

Ett ganska dåligt försök på att fota fyrverkerier...
 
Jag hade en jättebra nyårsafton med mycket skratt och jättegod mat. Det är skönt att lägga sig bakom år 2012, inte mitt år precis, inte det år jag vill minnas. Nu hoppas jag på ett år med massor av nya bra upplevelser, såsom min språkresa och att börja på gymnasium!

RSS 2.0