Vardagsprat

De senaste dagarna har mest gått åt till plugg, träning och mera plugg. Avklarat mitt först nationella prov i svenska.  Imorgon väntas ännu ett svenska nationella (uppsats), på måndag engelskaprov och på tisdag SO-prov på Andra världskriget. Har även läst ut The Perks of being a wallflower, en riktigt bra bok! Nu ska jag ta mig an Harry Potter-böcker och se om jag blir lika fast som många andra.

skridskoåkning

 
Åkte skridskor på stadens frusna sjö med blå himmel, strålande sol och -8°C denna söndagsförmiddag. Måste snart ta tag i den där jobbiga fysikläxan som jag förhoppningsvis hinner klart med innan kvällens biobesök. Förra söndagen vid samma tid satt jag där med min mor och tittade på Les Miserables, idag blir det Ego med vänner.

drömmer mig bort

När jag vill tänka på något fint så drömmer jag mig bort och funderar på hur min drömlägenhet ser ut. Här kommer lite inspiration.
En balkong med grönska där jag kan spendera de mornar som bjuder på sol, annars finns sängen där frukosten kan dukas upp på en fin bricka. Bokhyllor fulla med gamla böcker, fina omslag och bokryggar.

RSS 2.0