Att få vakna upp och inse att det inte finns några måsten...

 ...det är det bästa med helg. Det stavas sovmorgon. Att få ligga kvar i sängen och krypa ännu längre ner i täcket utan att känna att man måste gå upp. Även fast man kanske inte alltid sover så himla länge gör det inget. Det är känslan av att inte ha några måsten som är den viktiga. Sedan när man väl kommit upp kan man ta sig tid och äta en stor och god frukost samtidigt som man läser tidningen. 
 
 
Den här dagen har börjat bra. Först så låg jag kvar lääänge i sängen, följt efter det åt jag en frkuost bestående av kesella med bär och en ostsmörgås. Innan lunch var jag, min mamma och pappa plus en annan familj ute i skogen och plockade svamp. Det var riktigt mysigt och så fikade vi också såklart. Till lunch blev det en favorit, raggmunk med bacon, äppelmos och rivna morötter. Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och dricka en kopp rabarber/grädde-té tillsammans med en bra bok. Hoppas ni får en lika bra lördag som jag!
 
fotografi: jag
 

 

I mina drömmar

 
såhär i höstvädret skulle jag inte tacka nej till:
en ny kamera så jag kan ta fina höstbilder
ett par Dr Martens i någon fin färg.
en fin ryggsäck perfekt för skolan som den ovan.
en resa till något varmt land för lite avkoppling.
 
fotografi: http://weheartit.com/

Tankar

 
  
Mina tankar har varit någon annanstans idag i skolan. När jag kom hem slappnade jag av och tog en kopp te. Varje dag känns det lika skönt när läraren sista lektionen säger att vi ska sluta. Pressen i skolan känns hela tiden, måste vara på topp varje lektion. Sista året i grundskolan. Skolan är prio ett, satsar på höga betyg i alla ämnen. Måste börja tänka på valet till gymnasiet. Känns nästan omöjligt att välja. Alla tankar och saker som kommer att ske de närmsta halvåret hoppas jag att de kommer att falla på plats.

Om mig

1997 kom jag till världen och mitt namn blev Frida. Jag älskar att spela fotboll, fota, baka, skriva och teckna. Just nu går mestadels av min fritid till plugg. Men förhoppningsvis kommer jag att hinna blogga också! Nu har ni fått veta lite om mig. Om ni undrar något så får ni gärna lämna en kommentar! 
 

RSS 2.0